PRILAZI NAM ŽENA KOD HRAMA, VIDNO UZRUJANA, TRAŽI TELEFON Mladić u šoku zbog BIZARNE SCENE na Vračaru "6 puta je POZVALA TAJ BROJ"
Foto: Shutterstock

PRILAZI NAM ŽENA KOD HRAMA, VIDNO UZRUJANA, TRAŽI TELEFON Mladić u šoku zbog BIZARNE SCENE na Vračaru "6 puta je POZVALA TAJ BROJ"

Beograd -

BEOGRAD - Jedan mladić doživeo je bizarnu situaciju u blizini Hrama Svetog Save na Vračaru, koju je opisao na društvenoj platformi Reddit.

Naime, on je sa svojom partnerkom šetao kod Hrama Svetog Save, gde šeta svaki dan, da bi im potom prišla nepoznata žena, i tu jedan sasvim običan dan dobija u najmanju ruku čudan obrt.

- Devojka i ja smo pre dva dana šetali kod Hrama Svetog Save, svaki dan tu šetamo i posrećilo se da nas skoro nikad ne saleću ovi što prose ili prodaju male ikone, a ko je tu često zna da ih ima mnogo.

Vračar
foto: Shutterstock

- Ali taj dan na nas je naletela žena vidno uzrujana i tražila mi je telefon da pozove oca, jer nema baterije na njenom telefonu. S' obzirom da žena ima oko 50-ak godina znam da mi ne može pobeći i da mi ne može uzeti telefon pa sam joj dao.

- Šest puta je pozvala taj broj, niko joj se nije javljao i ona konstatuje devojci i meni da neće da joj se javi na telefon jer zna da je to ona i glumi da ne vidi da ona zove (kao da joj je dečko a ne otac). Već smo tu videli da nešto nije u redu, jer po načinu razgovora žena je baš pristojna i dobra, ali se vidi da joj nešto fali ili je nešto proganja.

- Onda me pita da pošaljem poruku na taj broj jer ona ne može da kuca na novim telefonima, ja uzimam telefon i krećem da pišem poruku a ona diktira: "Pozdrav Ana ovde, u gužvi sam obaveza, javiću se kad isplivam. Živ bio".

Ovaj mladić zapitao se u objavi zašto bi ovako nešto iko napisao svom ocu, te konstatovao da su odmah shvatili da mu je pisala u šiframa.

- Ja sam ispisao sve do kraja i nisam poslao poruku, jer sam odmah pomislio da je neka sekta ili nešto slično, pa će me zvati. Zahvalila se i onda izvadila iz torbice 4 telefona sa tastaturom i pitala nas gde može da kupi punjač na Vračaru, nismo znali odgovor. Zahvalili smo se i ona nama i razišli. Devojka i ja smo se 5 minuta gledali i još nismo zaključili šta se desilo - glasi objava zbunjenog mladića.

I dalje nije poznato šta je zaista bilo potrebno ovoj ženi. Preostaje samo da nagađamo.

Korisnici su u komentarima izneli razne teorije o tome šta se zapravo krije iza svega.

"Moguće je da ima šizofreniju ili da je u nekoj psihozi", "Da, ne liči da je pisala ocu. Najviše mi liči da je neki oblik psihoze ili šizofrenije… verovatno će vas pozvati taj broj koji je zvala", "Pisala je svom dileru, ne sme da mu piše sa svog mobilnog pošto se plaši da je policija ne prisluškuje", nizali su se komentari.

"Sto odsto je reptil... čuvajte se, pogotovo jer je 6 puta pozvala, a svi znamo šta taj broj znači... upravo ste imali interakciju sa gušterom", bilo je i šaljivih komentara.

Bonus video:

01:58

JEZIVA ISPOVEST BIVŠEG ČLANA SEKTE CRNA RUŽA: Crna misa bila je na groblju, uz mantranje, molitve Luciferu i ISPIJANJE KRVI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track