MUŽ SA SNIMKA O KOM BRUJI SRBIJA OTKRIO ISTINU "Žena mi je pocrvenela i rekla 'ubiću te'"
Foto: Instagram Printscreen/Moj_beo_grad

MUŽ SA SNIMKA O KOM BRUJI SRBIJA OTKRIO ISTINU "Žena mi je pocrvenela i rekla 'ubiću te'"

Beograd -

Branislav Mirković iz Beograda postao je zvezda interneta kada je u sredu uveče na društvenim mrežama osvanuo njegov snimak na kojem drži plakat sa porukom "Dobrodošla iz zatvora, ljubavi" i čeka svoju Keku na Trgu republike.

Na snimku koji se širi mrežama vidi se muškarac koji drži plakat i buket cveća, čekajući svoju ljubav. U jednom trenutku, ona se konačno pojavljuje i vidno zbunjena mu prilazi u zagrljaj.

viral, robija, muž i žena
foto: Instagram Printscreen/Moj_beo_grad

- Jesam li ti rekao da pet godina nije mnogo? Pet godina brzo prođe! Eto, baš si izašla brzo - čuje se kako joj govori.

U prvi mah izazvao je oduševljenje prisutnih koji su im aplaudirali i slikali ih, ali s druge strane i bes pojedinih ljudi na mrežama koji su osudili njegov potez i činjenicu da se hvali ženom robijašicom.

Međutim, niko od njih ni pomislio nije da je reč o šali, odnosno o "prenku" kako danas kažu mladi.

- Ljudi, to je šala. Prenk. Nas dvoje tako često jedno drugo iznenađujemo i pravimo smicalice, nećemo da nam bude dosadno! Naravno da nije bila u zatvoru. Mi živimo zajedno, i samo smo se na Trgu našli posle posla, da zajedno idemo kući. Nisam ni slutio da će otići ovako predaleko. Neko je sa mog zaključanog profila, od mojih pratioca, podelio dalje i tako je video stigao na stranicu "serbian live". Tako je postalo viralno. Danas su je čak zaustavljali na ulici da se slikaju sa njom. Ali, zaista je samo humor. Video sam sličnu stvar na "tik-toku" kod Engleza koji je to uradio svojoj ženi na aerodromu - otkriva Bane i dodaje:

- Ni njoj nije bilo svejedno kada je videla. Pocrvenela je i rekla: "Ubiću te", pogotvo kada je čula aplauz prolaznika. Ali, na kraju sam dobro prošao.

Na pitanje kako je reagovala njihova okolina kada je videla snimak, kroz smeh odgovara:

- Bilo je onih koji su posumnjali, čak su mislili, s obzirom na to da je viđaju, da je na služenju kazne polu-otvorenog tipa. Dok su moju majku, koja je nutricionista, zvali klijenti da pitaju što im nije tražila pomoć oko odbrane. Nismo ovo očekivali, ali drago mi je ako smo nasmejali ljude.

Kurir.rs/Informer

Preneo: R.J.

Bonus video:

01:56

POSLE DRUGOG SASTANKA RAZMIŠLJAMO O BRAKU I DECI Trener za lični razvoj: Žene vide ljubav tamo gde je nema, to nam je u prirodi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track