VOZILA NA UDARU KRADLJIVACA ZNAKOVA, NAJVIŠE SE KRADU U BORČI I MIRIJEVU: Strašno! Meni su ukrali tri znaka u roku od mesec dana!
Foto: Profimedia

oprez

VOZILA NA UDARU KRADLJIVACA ZNAKOVA, NAJVIŠE SE KRADU U BORČI I MIRIJEVU: Strašno! Meni su ukrali tri znaka u roku od mesec dana!

Beograd -

Nije retkost da se u našoj zemlji kradu znakovi sa automobila, ali čini se da su prethodnih dana meštani Borče najviše na udaru kradljivaca znakova!

Jedan meštanin Borče pita se šta je sledeće.

- Kakav seljačizam ovde u Borči, to je užas! Ladno kradu znakove sa kola, kao meni što je ukraden znak BMW-a. Šta je sledeće pitam se? - požalio se on u grupi "Krnjača, Kotež, Borča, Ovča, Padinska Skela".

Jedan korisnik naveo je da su sledeća kola.

- To je oduvek bilo, naročito 90-ih znak Mercedesa, ali sada je to sve džabe preko Kineza i ima svuda da se kupi, pa nema logike osim ako nisu neki klinci skinuli - navodi se u jednom komentaru.

krađa, vozilo, znak
foto: Printscreen Facebook

Međutim, nisu samo meštani Borče na meti kradljivaca, već i stanovnici Mirijeva i Višnjičke banje.

- Meni su skinuli znak, ali očigledno je skidao neko ko ne zna da skida to kako treba jer su uspeli da polome i onu plastiku koja ide okolo, imao sam ogromnu rupu na vozilu - požalio se jedan meštanin Mirijeva.

Jedan korisnik napisao je da može nije krađa u pitanju, već opomena zbog bahatog parkiranja.

- Nije to samo u Borči. Meni su skinuli tri znaka sa haube BMW za mesec dana i antenu sa krova. Strašno! - požalio se jedan korisnik društvenih mreža.

Bonus video:

00:25

Automobil parkiran na šinama

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track