"ŠTA JE OVDE TAČNO LUKS? PLASTIČNA ZAVESA ILI TO ŠTO NEMA TV?!" Stanodavac postavio oglas, pa izazvao revolt! Kirija čak 600 evra!
Foto: Shutterstock

SKUPO

"ŠTA JE OVDE TAČNO LUKS? PLASTIČNA ZAVESA ILI TO ŠTO NEMA TV?!" Stanodavac postavio oglas, pa izazvao revolt! Kirija čak 600 evra!

Beograd -

Pojedini stanodavci izdaju svakakve stanove za koje navode da su luksuzni, a sa luksuzom veze nemaju. Iste stanove mesečno naplaćuju i po 700 evra. a neki i više od toga!

Jedan oglas za stan koji je objavljen na stranici "Izdavanje stanova - Beograd" izazvao je revolt kod pojedinih stanara.

- Izdaje se lep, sređen, luks stan kod Ada mola, useljiv odmah, 600 evra - navodi se u opisu oglasa.

Priložene su i fotografije stana.

- Ovde jedino što može da da bude luks je da se pusti istoimena radio stanica na radiju - navodi se u jednom komentaru.

stan, kirija
foto: Printscreen Facebook

Jedna korisnica navela je da ljudski bezobrazluk nema granice.

- Šta je tačno luks? Ova plastična zavesa u kadi? Rekla bih da ima cca do 40 kv. 600 evra za 40 kvadrata, teška priča! - napisala je jedna korisnica.

Jedan korisnik je napisao da su izgleda kod nas luks stanovi oni koji se raspadaju.

- Ej ljudi izdajete stan na Banovom brdu za 600 evra. Ovo vredi maks 300 evra. I još ne znam šta je ovde luks? Plastična zavesa u kadi, komada kod TV, užas, spavaća soba prastara. Nema TV, nema klub sto. U svakom slučaju pakao! - navodi se u jednom komentaru.

Bonus video:

01:25

IZDAVANJE STANOVA BEZ PRIJAVE? Glavni razlog izbegavanje plaćanja poreza: Visoke cene kirija nisu JEDINI problem građanima

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track