BEOGRAĐANIN U PEKARI KUPIO BUHTLU S KREMOM, A UNUTRA... Zagrizao pa umesto sočnog punjenja dobio nešto sasvim neočekivano (FOTO)
Foto: Printscreen TikTok

šok-terapija

BEOGRAĐANIN U PEKARI KUPIO BUHTLU S KREMOM, A UNUTRA... Zagrizao pa umesto sočnog punjenja dobio nešto sasvim neočekivano (FOTO)

Beograd -

Nije retkost da u pekarama u kroasane i krofne ne sipaju dovoljnu količinu krema unutra, ali ono što se desilo jednom momku je zaista neverovatno.

On je u jednoj beogradskoj pekari kupio buhtlu sa kremom. Preko je bio preliven topingom, ali umesto uobičajenog slatkoćom ispunjenog ukusa, doživeo je pravu šok-terapiju.

Kada je zagrizao u svoju buhtlu, umesto slatkog kremastog punjenja, osetio je nešto potpuno neočekivano - viršlu!

"Ne znam šta sledeći put da očekujem", naveo je mladić, koji je samo želeo da uživa u klasičnoj poslastici, u opisu video-zapisa koji je objavio na Tiktoku.

Umesto da prokomentarišu sa stavom "dešava se", video je izazvao burne reakcije na društvenim mrežama gde su fotografije "buhtle sa viršlom" brzo postale viralne.

kifla, buhlta, krem, viršla
foto: Printscreen TikTok

Mnogi su izražavali nevericu i šok, dok su drugi delili svoja slična iskustva ili se našalili na račun situacije: "Kakva kombinacija", "To se i mom sinu desilo, samo obrnuto. Unutra džem, a preko kečap. Posle je bio gladan u školi!". Jedan korisnik naveo je da je tražio kroasan sa kremom, ali je unutra bio sir.

Prema rečima vlasnika, koji se oglasio u komentarima na društvenoj mreži, u pitanju je bila greška u komunikaciji između radnika u pekari. Buhtle sa kremom i viršlom se proizvode u istoj prostoriji, ali se pripremaju odvojeno.

Nekako je došlo do zabune, te je umesto kreme, jedna viršla završila unutar buhtle. Vlasnik je izrazio žaljenje zbog ovog incidenta i istakao da će preduzeti sve neophodne korake kako bi se sprečile slične situacije u budućnosti.

Kurir.rs/M.B.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track