IZMENA SAOBRAĆAJA U KOLUMBOVOJ ULICI: Radovi na vodovodnoj mreži do 7. aprila
Ilustracija, Foto: Marina Lopičić, Ilustracija

IZMENA SAOBRAĆAJA U KOLUMBOVOJ ULICI: Radovi na vodovodnoj mreži do 7. aprila

Beograd -

U Kolumbovoj ulici u Beogradu doći će do izmena u režimu saobraćaja i to od sutra zbog radova na izgradnje vodovodne mreže.

Radove izvodi Grad Beograd preko Sekretarijata za komunalne i stambene poslove, a u periodu od 15. marta do 7. aprila 2024. godine, saobraćaj će biti reorganizovan u Kolumbovoj ulici u dve faze:

Faza 1: Od 15. marta 2024. do 6. aprila 2024. godine, biće izmenjen režim saobraćaja u delu Kolumbove ulice, od raskrsnice sa ulicom Srdjana Aleksića do raskrsnice sa Magelanovom ulicom. Ovim će biti zaustavljen saobraćaj, a deo trotoara i zelene površine će biti privremeno zauzeti i iskopani u okviru regulacije saobraćaja.

Faza 2: Dana 7. aprila 2024. godine, saobraćaj će biti potpuno obustavljen u delu kolovoza u ulici Magelanova, u zoni raskrsnice sa Kolumbovom ulicom. Ova faza omogućava nesmetano izvođenje radova na vodovodnoj mreži i njenoj integraciji u postojeću infrastrukturu.

Građani su pozvani na razumevanje i strpljenje tokom ovog perioda izmena u saobraćaju. Takođe, apelujemo na vozače da poštuju privremene saobraćajne znakove i uputstva, kako bi se obezbedila bezbednost svih učesnika u saobraćaju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track