PORUKA DOSTAVLJAČA OD KOJE ZASTAJE KNEDLA U GRLU Mreže se usijale nakon njegove molbe čoveku kom je nosio hranu: "STRAŠNO, LJUDI"
Foto: Shutterstock

PORUKA DOSTAVLJAČA OD KOJE ZASTAJE KNEDLA U GRLU Mreže se usijale nakon njegove molbe čoveku kom je nosio hranu: "STRAŠNO, LJUDI"

Beograd -

Društvene mreže su se usijale nakon što je objavljen skrinšot poruke koju je jedan dostavljač hrane uputio osobi kojoj je donosio hranu.

U objavi na Redditu, pod naslovom "Poruka koju je dostavljač poslao mom drugu", vidi se neobičan tekst koji nikoga nije ostavio ravnodušnim, i zbog kog je mnogima zastala knedla u grlu.

dostavljač
foto: Printskrin

Ispod objave nizali su se najrazličitiji komentari, a više desetina korisnika Reddita iznelo je svoja mišljenja o poruci koja je "zapalila" društvene mreže.

"Druže, dobio bi picu i bakšiš", "Nadam se da je jeo čovek", samo su neki od komentara.

Jedan od korisnika bio je posebno potresen.

-Strašno ljudi moji, ko zna kroz kakav pakao prolazi svakodnevno, šta da dobije neku kaznu ili da ga izda automobil sa kojim radi. Podrška za čoveka", glasio je samo jedan od mnogobrojnih komentara na ovu nesvakidašnju situaciju.

Kako je korisnik koji je objavio ovu potresnu ispovest naveo, priča je zaokružena lepim gestom koji je zasigurno obradovao dostavljača.

"Dobio je dva parčeta i 500 dinara bakšiša", naveo je autor.

Kurir.rs/D.P.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja