PETAK JE, SPREMITE SE ZA GUŽVE: Kolone vozila na Pančevačkom i Plavom mostu, saobraćaj usporen i u ovim delovima Beograda (FOTO)
Foto: Printscreen/Naxi Kamere

PETAK JE, SPREMITE SE ZA GUŽVE: Kolone vozila na Pančevačkom i Plavom mostu, saobraćaj usporen i u ovim delovima Beograda (FOTO)

Beograd -

Poslednjeg dana radne sedmice očekuju se veće gužve u popodnevnim časovima, ali ni sada, tokom jutarnjeg špica u Beogradu nije ništa bolja situacija.

Saobraćaj je pojačan na svim glavnim saobraćajnicama. Kolona vozila je na Pančevačkom i Plavom mostu u smeru ka gradu. Gužve ima i na Gazeli u oba pravca, ali nema zadržavanja. Veći broj vozila je i na Autokomandi, kao i prilazima centru grada.

1 / 11 Foto: Printscreen/Naxi Kamere

AMSS: Očekuje se pojačan saobraćaj popodne

U popodnevnim satima danas očekuje se više automobila na putevima što može dovesti do češćih zastoja i povremenih prekida saobraćaja, te se vozači pozivaju da voze pažljivije i ne žure, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Na naplatnim stanicama nema zadržavanja vozila.

Na putničkim terminalima graničnih prelaza nema zadržavanja vozila.

Granični prelaz Horgoš 2 će u dogovoru sa mađarskim graničnim organima od večeras nadalje biti otvoren i raditi od 5 do 23 časa.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track