BEOGRAĐANIMA 6 DANA BESPLATNOG PARKIRANJA: "Parking servis" neće naplaćivati parkiranje tokom praznika!
Foto: Kurir/Petar Lazović

lepe vesti

BEOGRAĐANIMA 6 DANA BESPLATNOG PARKIRANJA: "Parking servis" neće naplaćivati parkiranje tokom praznika!

Beograd -

JKP "Parking servis" obaveštava korisnike svojih usluga da, zbog obeležavanja prvomajskih i uskršnjih praznika, neće kontrolisati i naplaćivati parkiranje u zoniranim delovima grada od srede, 1. maja 2024. godine, do ponedeljka, 6. maja 2024. godine.

Znak, Parking, Auto-znaka
foto: Profimedija

U istom periodu, shodno Propisu o radu u dane državnog i verskog praznika, biće zatvorene i poslovnice Korisničkog servisa u ulicama Takovska br. 31, Mileševska br. 51 i Bulevaru Milutina Milankovića br. 134g.

Sve javne garaže, posebna i SMS parkirališta i kompleks "Međunarodni terminal", tokom predstojećih praznika biće neprekidno otvoreni i radiće po uobičajenom sistemu naplate, kao i Služba za eksploataciju vozila.

- Naplata i kontrola parkiranja počinje od utorka, 7. maja 2024. godine, kada sa radom počinju i poslovnice Korisničkog servisa. JKP "Parking servis" korisnicima svojih usluga i stanovnicima Beograda čestita predstojeće praznike - saopštilo je ovo preduzeće.

Bonus video:

02:40

OVA STVAR ĆE POVEĆATI BROJ PARKING MESTA I SMANJITI BROJ AUTOMOBILA U BEOGRADU?! Stručnjaci: To je konstanta koja treba da traje

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track