Trojica u fantomkama demolirali teretanu na Banjici

Vandalizam

Trojica u fantomkama demolirali teretanu na Banjici

Beograd -
Ovakvi, divljački napadi, bez ikakvog povoda, vraćaju nas u vremena za koja smo mislili da su davno iza nas, rekao Dragan Đilas

BEOGRAD - Gradonačelnik Beograda Dragan Đilas osudio je večeras napad na teretanu "Etno džim" na Banjici, uz napomenu da očekuje da će policija da uloži sve napore da uhvati, a pravosudni organi kazne počinioce.

"Ovakvi, divljački napadi, bez ikakvog povoda, vraćaju nas u vremena za koja smo mislili da su davno iza nas. Oni koji sebi uzimaju za pravo da maltretiraju druge i demoliraju, sakriveni ispod takozvanih "fantomki", dovoljno govore o svom shvatanju hrabrosti i junaštva", rekao je Đilas, a navedeno je u saopštenju službe za informisanje Gradske uprave.

Tri maskirana N.N. lica ušla su jutros oko 9:20 u prostorije teretane "Etno Gym" u Crnotravskoj ulici na Banjici i tom prilikom oštetili rekvizite u teretani, rečeno je ranije danas Tanjugu u MUP-u Srbije. Tom prilikom nije bilo povređednih, a maskirana lica su oštetili rekvizite u prisustvu radnika obezbeđenja i spremačice. Kako je rečeno u MUP-u, nepoznata lica nisu ništa uzela, niti tražila, a policija intenzivno traga za njima.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track