JKP: Besplatni džakovi za šut

Beograd

JKP: Besplatni džakovi za šut

Beograd -
Akciju podele besplatnih džakova za odlaganje šuta „Gradska čistoća” započela je u želji da motiviše sugrađane da šut ne osta

BEOGRAD - JKP „Gradska čistoća” podseća sugrađane da to preduzeće po pozivu odnosi šut, a uz cenu od 907 dinara sa PDV-om po kubiku dobijaju se i besplatni džakovi za njegovo odnošenje.

Za kubik šuta dovoljno je 16 džakova, pa je potrebno da sugrađani obaveste preduzeće o adresi i količini otpada, kako bi im bio dostavljen dovoljan broj džakova.

Akciju podele besplatnih džakova za odlaganje šuta „Gradska čistoća” započela je u želji da motiviše sugrađane da šut ne ostavljaju, i to najčešće krišom, na za to nepredviđena mesta i tako formiraju „divlje” deponije.

Od početka akcije podeljeno je oko 24.000 specijalizovanih džakova, iz kojih je na deponiju „Vinča” dopremljeno više od 1.400 kubika šuta.

Sugrađani kojima je potrebna ova vrsta usluge mogu se javiti „Čistoći” svakog radnog dana od 7 do 15 sati na broj telefona Info centra 3314-000 i ostaviti neophodne podatke. Dostava džakova se organizuje u vreme koje im najviše odgovara.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja