Poseban šalter za izdavanje građevinskih dozvola

Zvezdara

Poseban šalter za izdavanje građevinskih dozvola

Beograd -
Cilj otvaranja šaltera je skraćenje procedure, ubrazavanje postupka izdavanja odobrenja kao i potpuno, brzo i sveobuhvatno informisanje građana o procedurama

BEOGRAD - U petak sa radom u 11 sati započeće rad poseban šalter za urbanističko-građevinske poslove GO Zvezdara .

Šalter br. 9 će raditi radnim danima od 8 do 19, a subotom od 9 do 14 časova. Šalter će otvoriti Dejan Živković, pomoćnik gradonačelnika i Edip Šerifov, predsednik GO Zvezdara.

Cilj otvaranja šaltera je skraćenje procedure, ubrazavanje postupka izdavanja odobrenja kao i potpuno, brzo i sveobuhvatno informisanje građana o procedurama.

Građani će moći da dobiju informacije o svim postupcima iz nadležnosti Opštine u vezi sa izdavanjem odobrenja neophodnih za izgradnju objekata ili izvođenje radova kada je u pitanju: tekuće održavanje objekta ili stana, izvođenje radova na investicionom održavanju stana ili objekta, izvođenje radova na rekonstrukciji objekta, sanaciji, adaptaciji stana ili objekta i ugradnji unutrašnjih instalacija, izgradnja pomoćnih objekata, ekonomskih objekata i zidanih ograda.

Informacije u vezi sa radovima i kopiranje arhivskih projekata moći će da se dobiju na šalteru 9, telefon 3405 792, mob. telefon 066 260 261, ili na e-mail: odrzavanjeobjekata@zvezdara.org.rs.

Osetljive grupe građana (osobe sa invaliditetom, osobe sa zdravstvenom dijagnozom koja ograničava kretanje, starije osobe, jednoroditeljske porodice ili roditelji sa detetom do 2 godine) potrebnu dokumentaciju u vezi sa radovima (obrazac za izvođenje radova, kopiranje arhivskog projekata zgrade,uplatnice) mogu dobiti naručivanjem i dostavljanjem na kućnu adresu, objavio je Studio B.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track