Otklonjen kvar na pruzi Batajnica-Zemun Polje

Otklonjen kvar na pruzi Batajnica-Zemun Polje

Beograd -
Železnički saobraćaj zbog kvara na infrastrukturi zbog čega je garnitura BG voza bila zaustavljena otklonjen je i saobraćaj je ponovo uspostavljen

BEOGRAD - Saobraćaj BG voza, koji je bio u zastoju na pravcu Batajnica - Pančevački most na jednom koloseku dvokolosečne pruge jutros zbog kvara na infrastrukturi, ponovo je uspostavljen u 9.15 sati na oba koloseka.

Kako je izjavio Nenad Stanisavljević iz Železnica Srbije, jutros u 08.20 sati garnitura BG voza, koja je saobraćala na pravcu Batajnica - Pančevački most, je u delu između Batajnice i Zemun Polja zaustavljena zbog uočenih nepravilnosti na železničkoj infrastrukturi.

Mašinođa je zaustavio garnituru i čekao u skladu sa novim internim merama za povećanje bezbednosti da na lice mesta izađe komisija i utvrdi o čemu se radi, rekao je Stanisavljević.

Zato je došlo do tog zastoja, a saobraćaj se za to vreme odvijao drugim kolosekom, objasnio je Stanisavljević.

Međutim, s obzirom da je to dvokolosečna pruga, garnitura BG voza je čekala da komisija izađe na teren zbog čega je došlo do zakašnjenja pojedinih polazaka i vozova.

Komisija je preduzela potrebne mere i radi se na otklanjanju kvara, a putnici su prebačeni u drugu garnituru voza i nastavili putovanje.

U 9.15 časova je ponovo uspostavljen saobraćaj na celom pravcu na oba koloseka, objasnio je Stanisavljević.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track