Muškarcu hitac u grudi ispred kluba Brodarac

10 povređenih u 5 udesa

Muškarcu hitac u grudi ispred kluba Brodarac

Beograd -
Metak mu je ušao ispod vrha srca, a izašao u slabinskom predelu kičme, saopštila dr Nada Macura

BEOGRAD - Dve osobe teško su povređene - jedna je ranjena, a druga u saobraćajnoj nesreći, i još deset ljudi zadobilo je lakše povrede u pet udesa, koji su se sinoć i tokom noći dogodili u Beogradu, rečeno je u Hitnoj pomoći.

Muškarac star oko 40 godina upucan je jutros oko šest sati ispred kluba "Brodarac" na Starom sajmištu i sa prostrelnom ranom prebačen na reanimaciju Urgentnog centra.

Njemu je metak ušao "ispod vrha srca, a izašao u slabinskom predelu kičme", rekla je portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

Devojka od 24 godine povređena je sinoć oko 21.30 u saobraćajnoj nesreći u Sremčici, na uglu Beogradske i Goričke ulice i sa povredom kičme, oduzetošću donjih ekstremiteta prebačena na reanimaciju Urgentnog centra.

Na istom mestu sinoć, sat i po vremena kasnije, u udesu povređene su još tri osobe.

Devojka stara 15 godina povređena je u udesu kod hale "Pionir" sinoć oko 19 časova, a druga devojka od 24 godine u Ulici Petra Lekovića ispred broja 4 oko 21.30.

Na Zrenjaninskom putu dogodile su se dve saobraćajne nezgode, oko 20.30, povređene su četiri osobe i oko 21.30 muškarca starog 54 godine povredio je autobus u garaži.

Hitna pomoć je u noći između petka i subote intervenisala ukupno 116 puta od čega 28 na javnim mestima i prema rečima Macure noć je bila izuzetno teška za hipertoničare, astmatičare i srčane bolesnike.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja