Menja se režim saobraćaja u Ulici Jurija Gagarina

Radovi

Menja se režim saobraćaja u Ulici Jurija Gagarina

Beograd -
U okviru I faze saobraćaj će biti obustavljen u četvrtak, 6. decembra, od 9 do 15 časova, a u okviru II faze saobraćaj će biti obustavljen u noćnim satima od 21 do 5 časova između 10. i 11, 11. i 12. i 12. i 13. decembra

BEOGRAD - Tokom radova na betoniranju prelazne konstrukcije i demontaže skela za vijadukt preko Ulice Jurija Gagarina, koje izvodi Direkcija za gradevinsko zemljište i izgradnju Beograda, za saobraćaj će biti zatvorena polovina kolovoza Ulice Jurija Gagarina u smeru ka "Sava centru", između rampe 5 i rampe 7, u dve faze.U okviru I faze saobraćaj će biti obustavljen u četvrtak, 6. decembra, od 9 do 15 časova, a u okviru II faze saobraćaj će biti obustavljen u noćnim satima od 21 do 5 časova između 10. i 11, 11. i 12. i 12. i 13. decembra.

Tokom izvođenja radova u okviru I faze vozila sa linije 60 će u smeru ka Zelenom vencu od raskrsnice Ulice antifašisticke borbe i Jurija Gagarina do Brankovog mosta saobraćati Ulicom antifašisticke borbe, Bulevarom Milutina Milankovića, Ulicom Milentija Popovića i Bulevarom Mihaila Pupina, dok se tokom izvođenja radova u okviru II faze ne menja režim rada linija javnog prevoza.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track