Počeo šesti ciklus kampanje Lift nije igračka
Foto: Beoinfo

Počeo šesti ciklus kampanje Lift nije igračka

Beograd -
Sadržaj predstave "Liftovanje" je ove godine posebno osvežen i prilagođen prema željama i potrebama novih generacija mališana

BEOGRAD - Pred oko sto dvadeset učenika OŠ "Vladislav Ribnikar" danas je odigrana prva predstava "Liftovanje", kojom Javno preduzeće "Gradsko stambeno" obeležava početak šestog ciklusa u okviru kampanje "Lift nije igračka".

Predstava će biti prikazana u deset beogradskih osnovnih škola. Sadržaj predstave "Liftovanje" je ove godine posebno osvežen i prilagođen prema željama i potrebama novih generacija mališana, koje su kroz edukativnu avanturu i ove godine vodili stari i dobro poznati junaci Marko, Sanja, vila Liftila i majstor Joca. Nakon predstave, školarci su imali priliku da stečeno znanje o pravilnoj upotrebi lifta i osnovama stambenog bon-tona pokažu i provere takmičeći se sa svojim vršnjacima u mini-kvizu.

- Preduzeće posebnu pažnju posvećuje upravo deci osnovnoškolskog uzrasta, koja su u velikoj meri samostalna i zbog toga želimo da predupredimo bilo kakvu nezgodu uzrokovanu nepravilnom upotrebom liftova. Zato je "Stambeno" kao prioritet postavilo kontinuiranu i pravovremenu edukaciju najmlađih o pravilnoj upotrebi lifta, kako bi deca usvojila bezbednosne norme i stekla svest o vlastitoj sigurnosti - izjavila je Kristina Anđelković, portparolka ovog preduzeća.

"Gradsko stambeno" već šest godina zaredom sprovodi edukativnu kampanju "Lift nije igračka", kojom se promoviše sigurnost najmlađih školaraca i kontinuirano radi na prevenciji mogućih nezgoda uzrokovanih nepravilnom upotrebom lifta, kao i usvajanju stambenog bon-tona.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track