Sneg ponovo kriv za usporeni saobraćaj u prestonici
Foto: Tanjug

Ništa novo

Sneg ponovo kriv za usporeni saobraćaj u prestonici

Beograd -
Ulice prvog prioriteta su očišćene, ali problema ima na saobraćajnicama drugog i trećeg prioriteta na kojima se zadržao sneg

BEOGRAD - Saobraćaj u Beogradu i danas se zbog snega obavlja usporeno u centru grada i ostalim delovima prestonice, izjavila je dežurni dispečer udruženja "Žuti taksi" Dragana Đekić.

Đekić je rekla da su ulice prvog prioriteta očišćene, ali da problema ima na saobraćajnicama drugog i trećeg prioriteta na kojima se zadržao sneg.

Vozila javnog gradskog prevoza saobraćaju za sada bez zastoja, a jedina izmena je u tome što je trasa linije 521 skraćena do Ulice Bore Kečića, rečeno je u dispečerskoj službi Gradskog saobraćajnog preduzeća "Beograd".

U Beogradu je, kako je objavljeno na sajtu Republičkog hidrometeorološkog zavoda, u 13 časova izmerena temperatura vazduha od minus tri stepena, dok visina snežnog pokrivača iznosi 37 centimetara.

Sneg u Beogradu počeo je da pada 9. decembra rano ujutro i nastavio da veje u subotu i nedelju, a posle kratkog zatišja u ponedeljak, u utorak su prestonicu ponovo zadesile snežne padavine.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track