Antić: Besplatne akcije zaposlenima u PKB
Foto: Infobiro

Antić: Besplatne akcije zaposlenima u PKB

Beograd -
Grad će u narednom periodu raditi na tome da zaposleni u Poljoprivrednom kombinatu Beograd dobiju besplatni paket od pet odsto akcija, najavio predsednik Skupštine grada Beograda

BEOGRAD - Predsednik Skupštine grada Beograda Aleksandar Antić najavio je danas da će grad u narednom periodu raditi na tome da zaposleni u Poljoprivrednom kombinatu Beograd (PKB) dobiju besplatni paket od pet odsto akcija.

On je prilikom obilaska nove muzne farme u PKB-u u naselju Vrbovsko kazao da bi besplatne akcije PKB-a koji je 99,5 odsto u vlasništvu Grada Beograda dobili i penzioneri te korporacije.

"Za realizaciju ove ideje je potrebno niz odluka, razgovori sa državom, Agencijom za privatizaciju, kao i da PKB izađe iz restrukturiranja, ali verujem da će svi biti saglasni ovakvom jednom projektu", kazao je Antić.

On je naglasio da Grad Beograd u narednom periodu ne namerava da prodaje svoj udeo u PKB-u, već želi da tu kompaniju stavi "čvrsto na obe noge na zemlju kako bi postala zaista jedna ozbiljna kompanija".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track