U toku noći pet saobraćajnih nesreća

Hitna pomoć

U toku noći pet saobraćajnih nesreća

Beograd -
U Batajnici teško povređen muškarac star oko 19 godina u svojstvu vozača, koji je zatečena van kola, iz kojih je verovatno ispao

BEOGRAD - U Beogradu se tokom noći dogodilo pet saobraćajnih nesreća u kojima su poginule dve, a povređene šest osoba, od kojih dve teže, rekla je portparol Hitne pomoći Nada Macura.

U nesreći koja se dogodila u Bulevaru kralja Aleksandra u 2.45, muškarac (32) zadobio je povredu glave i prevezen je u Urgentni centar.

U nesreći koja se dogodila u skoro isto vreme na Surčinskom putu povređen je muškarac istog godišta koji je zadobio povredu ramena i prevezen je u Kliničko-bolnički centar Zemun.

U Ulici braće Gavrajić u Boljevcima oko 3.30 povređena su dva muškarca - jedan star 19 godina zadobio je povredu leđa, a drugi, star 24 godine, povredu glave, oka i ramena.

Oko 5.15 u Batajnici, u Ulici Sevastokratora Dejana, teško je povređena muška osoba stara oko 19 godina u svojstvu vozača, koja je zatečena van kola, iz kojih je verovatno ispala jer se automobil navodno prevrnuo. Ta osoba je pronađena u konfuznom stanju, nestabilnog pulsa i pritiska i sa razderotinom glave, a druga osoba, putnik, takođe muška osoba stara 19 godina, u istoj nesreći zatečena je nestabilnog pulsa i pritiska, konfuzna, sa istegnućem vrata, navodno u alkoholisanom stanju. Obe osobe su prevezene u Urgentni centar.

Hitna pomoć je u toku noći obavila ukupno 128 intervencija, od kojih 18 na javnom mestu, dok je za 24 sata obavljena 261 intervencija, od kojih su 64 bile na javnom mestu.

U toku jučerašnjeg dana dogodilo se sedam saobraćajnih nesreća, a Hitnoj pomoći su se najčešće javljali srčani bolesnici, astmatičari i hipertoničari.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track