Ukraden dekorativni bronzani stub u Skadarliji
Foto: KURIR

Incident

Ukraden dekorativni bronzani stub u Skadarliji

Beograd -
Na masivnom stubu je pored pripadajuće, bila i svetiljka dekorativnog svečanog osvetljenja, a šteta se procenjuje na oko 500.000 dinara

BEOGRAD - Javno komunalno preduzeće (JKP) "Javno osvetljenje" Beograd apelovalo je danas na Beograđane da čuvaju opremu javnog osvetljenja na ulicama glavnog grada, ukazujući da je posle nedavne krađe prazničnih ukrasa, sinoć ukraden i dekorativni bronzani stub u Skadarliji.

Posle nedavne krađe prazničnih ukrasa dogodio se još jedan incident u Beogradu koji, pored materijalne štete, ostavlja posledice na noćnu sliku grada kada je sinoć nepoznati počinilac ukrao dekorativni bronzani stub u Skadarliji u centru glavnog grada.

Na masivnom stubu je pored pripadajuće, bila i svetiljka dekorativnog svečanog osvetljenja. Šteta se procenjuje na oko 500.000 dinara, a za polomljeni ukradeni materijal u otkupu se maksimalno može dobiti 30.000 dinara.

"Molimo građane Beograda da se savesno ophode prema javnoj imovini i da bilo koje uočeno vandalsko delo odmah prijave policiji", navedeno je u saopštenju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track