Kvar na toplovodu, bez grejanja deo Voždovca

Sanacija u toku

Kvar na toplovodu, bez grejanja deo Voždovca

Beograd -
Bez grejanja su jutros od 9.30 časova ostali korisnici u Ulici vojvode Stepe od broja 16 do broja 293 i pojedini potrošaci u svim poprečnim ulicama

BEOGRAD - Zbog sanacije kvara na magistralnom toplovodu toplane "Voždovac" bez grejanja su jutros od 9.30 časova ostali korisnici u Ulici vojvode Stepe od broja 16 do broja 293, saopštavaju iz "Beogradskih elektrana".

Takođe, bez grejanja su i pojedini potrošaci u svim poprečnim ulicama, odnosno onim koje se nalaze s leve i desne strane Ulice vojvode Stepe, izuzev korisnika iz naselja Braće Jerković.

Stručne ekipe preduzeća su na terenu i otklanjaju kvar, a planirano je da korisnici iz pomenutog dela Voždovca grejanje dobiju danas u večernjim satima ili najkasnije sutra, 28. decembra, u ranim jutarnjim časovima.

Magistralni toplovod toplane "Voždovac", koji se prostire ispod Ulice vojvode Stepe, star je oko 40 godina. Planirano je da bude potpuno zamenjen novim, predizolovanim cevima većeg prečnika sledeće godine u sklopu sveobuhvatne rekonstrukcije gotovo cele Ulice vojvode Stepe.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track