Izdavanje parking karata za 2013. godinu za invalide
Foto: KURIR

Parking servis

Izdavanje parking karata za 2013. godinu za invalide

Beograd -
Korisnici mogu preuzeti nalepnice za narednu godinu na blagajnama "Parking servisa" u ulicama Kraljice Marije 7, Mileševskoj 51 ili Starine Novaka 22

BEOGRAD - Beogradski ''Parking servis'' saopštio je danas da je počelo izdavanje parking karata za besplatno korišćenje na javnim parkiralištima posebno obeleženih parking mesta osobama sa invaliditetom za narednu godinu.

Invalidske nalepnice se izdaju na osnovu rešenja izdatih za 2012. godinu od strane Sekretarijata za socijalnu zaštitu, navodi se u saopštenju.

Ukoliko je nastupila bilo koja promena podataka iz rešenja, potrebno je da se korisnici obrate Sekretarijatu za socijalnu zaštitu, Sektor za boračka i invalidska pitanja radi dobijanja novog rešenja.

Korisnici mogu preuzeti nalepnice za 2013. na blagajnama "Parking servisa" u ulicama Kraljice Marije 7, Mileševskoj 51 ili Starine Novaka 22. Za preuzimanje nalepnica potrebno je dostaviti rešenje Sekretarijata za socijalnu zaštitu, kojim se utvrđuje pravo na besplatno korišćenje posebno obeleženih parking mesta na javnim parkiralištima na teritoriji grada.

Potrebno je dostaviti i saobraćajnu dozvolu, ličnu kartu, odnosno izvod iz matične knjige rođenih za maloletnu osobu, i jednu fotografiju veličine 35x30 milimetara.

Kako bi svi korisnici imali dovoljno vremena za preuzimanje novih invalidskih nalepnica važenje starih je produženo do kraja januara 2013. godine, dodaje se u saopštenju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track