Objavljeni uslovi za dodelu godišnje nagrade

Godišnja nagrada Grada Beograda

Objavljeni uslovi za dodelu godišnje nagrade

Beograd -
Grad Beograd će dodeliti i specijalno priznanje za izuzetan doprinos u realizaciji događaja od značaja za grad, nagradu za stvaralaštvo mladih, kao i nagradu "Svetislav Stojanović" za izuzetne rezultate ostvarene u oblasti zaštite od požara

BEOGRAD - Grad Beograd objavio je danas uslove za dodelu svoje godišnje nagrade za 2012. godinu koju dobijaju pojedinci ili grupe za najvrednija dostignuća u umetnosti, nauci, medicini, arhitekturi i urbanizmu, poljoprivredi, novinarstvu, obrazovanju i sportu.Godišnja nagrada Grada Beograda dodeljuje se i za herojsko delo, kao i za dugogodišnji rad i trajan doprinos razvoju glavnog grada.

Grad Beograd će dodeliti i specijalno priznanje za izuzetan doprinos u realizaciji događaja od značaja za grad, nagradu za stvaralaštvo mladih, kao i nagradu "Svetislav Stojanović" za izuzetne rezultate ostvarene u oblasti zaštite od požara na svojoj teritoriji.

Rok za podnošenje predloga za dodelu nagrada je 20. februar, a pre donošenja odluke o nagradi lista predloženih kandidata koji ispunjavaju uslove biće objavljena do 15. marta u dnevnim listovima.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track