Veliko interesovanje učesnika za Beogradaski maraton

Prijavljivanje

Veliko interesovanje učesnika za Beogradaski maraton

Beograd -
Za 14 dana elektonskim putem prijavili su se učesnici iz čak 16 zemalja za učešće u Beogradskom maratonu

BEOGRAD - Za takmičenje na ovogodišnjem Beogradskom maratonu koji će se održati 21. aprila vlada veliko interesovanje, a do sada su se prijavili učesnici iz 16 zemalja, saopšteno je. "Za samo 14 dana, koliko traje mogućnost elektronskog prijavljivanja učesnika polumaratona i maratona na 26. Beogradskom maratonu, koji će se održati 21. aprila, već su se prijavili učesnici iz 16 zemalja", rekao je predsednik Beogradskog maratona Aleksandar Đorđević.

"Nikada do sada nismo imali ovako veliko interesovanje iz inostranstva. Od učesnika iz Urugvaja, Brazila i SAD, do učesnika iz svih skandinavskih zemalja i ostalih zemalja Evropske unije", dodao je proslavljeni košarkaški reprezentativac.

On je izrazio zadovoljstvo dosadašnjim dogovorima s mnogim humanitarnim organizacijama. "Na prošlogodišnjem, jubilarnom 25. Beogradskom maratonu, imali smo za partnere šest humanitarnih organizacija i šest različitih kampanja za darivanje.

Uvereni smo da će ih ove godine biti još više, na dobrobit svih ljudi u nevolji u Beogradu i Srbiji", rekao je Đorđević.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja