STARI GRAD: Poklon čestitke roditeljima beba rođenih u 2012.
Foto: Beoinfo

Bebama na dar

STARI GRAD: Poklon čestitke roditeljima beba rođenih u 2012.

Beograd -
Predsednik opštine Dejan Kovačević uručio je roditeljima 350 beba koje su tokom prošle godine rođene na ovoj opštini poklon čestitke u iznosu od 10.000 dinara

BEOGRAD - Opština Stari grad već 15. godinu zaredom sprovodi akciju „Bebama na dar”. I ove godine predsednik opštine Dejan Kovačević uručio je roditeljima 350 beba koje su tokom prošle godine rođene na ovoj opštini poklon čestitke u iznosu od 10.000 dinara.

– Srećni smo što smo u mogućnosti da obradujemo roditelje naših najmlađih sugrađana i nadamo se da će se broj rođenih beba iz godine u godinu povećavati. I ubuduće će nam biti veliko zadovoljstvo da pomognemo porodicama na našoj opštini, ne samo ovom akcijom već i mnogim drugim koje planiramo za ovu godinu, rekao je Dejan Kovačević.

Tamara Šaranović, majka jedanaestomesečne Ive, zahvalila je za ovaj lep gest opštine Stari grad i dodala da je svaka pomoć dobrodošla, naročito u današnje vreme.

Od novca koji je dobila, Tamara će kupiti poklone svojoj deci.

Spisak beba rođenih u 2012. godini dostavila je patronažna služba Doma zdravlja „Stari grad”. U ovogodišnjoj akciji „Bebama na dar” opština Stari grad izdvojila je tri i po miliona dinara.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track