Grad: ASB organizator ovogodišnjeg maratona

Beograd

Grad: ASB organizator ovogodišnjeg maratona

Beograd -
Organizaciju ovogodišnjeg maratona Sekretarijat za sport i omladinu na osnovu odluke Skupštine grada o stalnoj manifestaciji u oblasti sporta od značaja za grad Beograd, poveo je Atletskom savezu Beograda

BEOGRAD - Sekretarijat za sport i omladinu poverio je organizaciju ovogodišnjeg izdanja Beogradskog maratona Atletskom savezu Beograda, saopšteno je iz Gradske uprave.

"Organizaciju ovogodišnjeg maratona Sekretarijat za sport i omladinu na osnovu odluke Skupštine grada o stalnoj manifestaciji u oblasti sporta od značaja za grad Beograd, poveo je Atletskom savezu Beograda", kaže se u saopštenju.

Kako se navodi, "pomenutom odlukom, čije su izmene usvojene 2004, data je sagasnost gradu da poverava organizaciju Beogradskog maratona".

"Ugovor o organizaciji maratona sa preduzećem "Beogradski maraton" d.o.o istekao je u decembru 2012. godine. Organizaciju ovogodišnjeg maratona poverili smo Atletskom savezu Beograda, koji organizuje niz sličnih manifestacija", ističe se u saopštenju.

"Preduzeće "Beogradski maraton" dobrodošlo je da svojim iskustvom pomogne, ali neće biti organizator maratona", izjavio je gradski sekretar za sport i omladinu Aca Kovačević.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track