Drvo palo na auto na starom putu za Rušanj

Hitna pomoć

Drvo palo na auto na starom putu za Rušanj

Beograd -
Muškarac star 53 godine zadobio je povredu glave i istezanje vratnog dela kičme, a drugi muškarac star oko 31 godinu povredu šake

BEOGRAD - Dva muškarca su povređena u nesreći na Ibarskoj magistrali, odnosno na starom putu za Rušanj, nakon što je palo drvo na vozilo u kome su bili, rečeno je u beogradskoj Hitnoj pomoći.

Tom prilikom se zapalio automobil, ali su putnici u vozilu prethodno izašli, tako da su zadobili povrede usled kočenja i izlaska iz kola, izjavila je portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Muškarac star 53 godine zadobio je povredu poglavine i istezanje vratnog dela kičme, a drugi muškarac star oko 31 godinu povredu šake, rekla je Macura i dodala da su obojica prevezeni u Urgentni centar.

Tokom noći u Beogradu su se dogodila još dva saobraćajna udesa u kojima su povređene četiri osobe,U udesu oko 23.20 časova na Smederevskom putu muškarac star oko 27 godina zadobio je povredu grudnog koša, a drugi muškarac star oko 29 godina povredu kažiprsta šake.Dve osobe su povređene u udesu oko 20 časova u Malom Mokrom Lugu. Muškarac star oko 38 godina, vozač, zadobio je povredu istezanje vratnog dela kičme i povredu grudnog koša, a žena stara oko 39 godina, koja se nalazila na mestu suvozača, istezanje vratnog dela kičme. Oboje su prevezeni u Urgentni centar.Hitna pomoć je tokom noći u Beogradu obavila 111 intervencija od kojih osam na javnom mestu, a za protekla 24 sata 230 intervencija od kojih 43 na javnom mestu, precizirala je Macura i dodala da su pomoć lekara najčešće tražili astmatičari.Macura je upozorila će zbog vetrovitog vremena biti nervoznih osoba i da je potrebno da se pričuvaju cerebrovaskularni bolesnici i astmatičari.Ona je savetovala umerenost u svemu, uzimanje toplih napitaka, provetravanje prostorija u kojima se boravi i da bi oni kojima vremenske prilike stvaraju tegobe trebalo da ostane kod kuće.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track