Taksisti polomljen nos kod Centralnog groblja

Sudar u Zaplanjskoj

Taksisti polomljen nos kod Centralnog groblja

Beograd -
U sudaru taksija i putničkog automobila oba vozila pretrpela su značajnu materijalnu štetu

BEOGRAD - U Zaplanjskoj ulici na Voždovcu jutros se dogodio sudar taksija i putničkog automobila u kojem su oba vozila pretrpela značajnu materijalnu štetu.

Oko 7 sati kod Centralnog groblja na parkirano taksi vozilo naleteo je drugi auto, pri čemu je 37-godišnjem taksisti polomljen nos i odvezen je u Urgentni centar, dok je vozač drugog automobila zadobio povrede grudnog koša, ali je odbio dalji tretman.

Inače, tokom noći i jutros u Beogradu su se dogodila još 4 saobraćajna udesa, a ekipe Hitne pomoći noćas su intervenisale 140 puta, od čega je 26 intervencija bilo na javnom mestu, izjavila je portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Sinoć oko 19.38 sati na Čukaričkoj padini u saobraćajnom udesu povređena je 35-godišnja žena, koja je sa povredama leve potkolenice prevezena u Urgentni centar, rekla je Macura.

Oko 21.37 sati na uglu ulica Ace Joksimovića i Veljka Petrovića povređen je 28-godišnji muškarac, sa sumnjom na prelom karlične kosti, a u 23.46 sati u Bulevaru kralja Aleksandra, kod restorana Madera, 32-godišnji motociklista zadobio je povrede levog ramena i desnog kolena i obojica su odvezena u Urgentni centar.

Jutros oko četiri sata u ulici Ljutice Bogdana u saobraćajnom udesu povređena su dva muškarca, jedan je istegao vrat, a drugi povredio glavu i oni su takođe odvezeni u Urgentni centar.

Od hroničnih bolesnika noćas su se najviše javljali astmatičari, kao i srčani i psihijatrijski bolesnici, rekla je Macura.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track