Saobraćaj pojačan, ali bez gužvi i zastoja

Jutarnji špic

Saobraćaj pojačan, ali bez gužvi i zastoja

Beograd -
Saobraćaj je pojačan na Zrenjaninskom putu, Pančevačkom mostu, Savskoj magistrali, Lazarevačkom drumu i Smederevskom putu u pravcu prema centru Beograda

BEOGRAD - Saobraćaj u Beogradu jutros je pojačan na prilazima glavnom gradu, ali se za sada obavlja bez gužvi i zastoja, izjavio je dežurni dispečer udruženja "Žuti taksi" Vlada Ivetić.

Saobraćaj je pojačan na Zrenjaninskom putu, Pančevačkom mostu, Savskoj magistrali, Lazarevačkom drumu i Smederevskom putu u pravcu prema centru Beograda, dodao je Ivetić.

Na beogradskim ulicama saobraća 1.327 vozila javnog gradskog prevoza od kojih 144 tramvaja, 94 trolejbusa i 1.089 autobusa, a za sada nema zastoja, izjavio je dežurni dispečer Gradskog saobraćajnog preduzeća Beograd Dejan Vuković.

Tramvaji na linijama 5, 6, 7 i 14 ponovo saobraćaju redovnom trasom, jer su završeni radovi u Bulevaru Kralja Aleksandra, dodao je Vuković.

Sa Beogradske autobuske stanice planirano je 630 polazaka. "Lasta" je planirala da 579 vozila ostvare 6.275 polazaka, rečeno je u dispečerskim službama tih preduzeća.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track