Mladići pretukli ženu bejzbol palicom u Ivana Ribara

Hitna pomoć

Mladići pretukli ženu bejzbol palicom u Ivana Ribara

Beograd -
Incident se dogodio oko jedan sat posle ponoći u Novom Beogradu

BEOGRAD - Tokom noći u Beogradu se dogodio jedan saobraćajni udes u kojem je jedna osoba povređena, jedna žena je pretučena, dok je jedno lice povređeno prilikom pada sa visine, izjavila je portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Žena stara oko 47 godina je oko 00.45 časova pretučena u Ulici Ivana Ribara 160 i pod sumnjom da ima prelom podlaktice prevezena je ortopedu u Kliničko bolnički centar Zemun, rekla je Macura.

U udesu koji se dogodio oko pola sata nakon ponoći u Ulici Dimitrija Tucovića kod podvožnjaka mladić star oko 19 godina zadobio je povredu glave i prevezen je u Urgentni centar, istakla je Macura.

Macura je kazala da je sinoć oko 19 časova zabeležen i jedan pad sa visine i da je jedna osoba prilikom pada sa stabla trešnje povredila kičmu.

Hitna pomoć je tokom noći u Beogradu obavila 102 intervencije od kojih 16 na javnim mestima, a pomoć lekara najčešće su tražili astmatičari, kazala je Macura.Portparol Hitne pomoći je savetovala adekvatno oblačenje, nošenje kišobrana, adekvatne obuće, uzimanje vitramina i tečnosti i pažnju prilikom radova na visini.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track