USVOJITE MALO ŠTENE: Mali Kasa traži budućeg vlasnika
Foto: Udurženje životinja Beta

USVOJITE MALO ŠTENE: Mali Kasa traži budućeg vlasnika

Beograd -
Kasa traži vlasnika koji će se od srca brinuti o njemu, a zauzvrat ćemu darovati neizmernu ljubav. Pored svih kišovitih dana koje je proveo na ulici ipak uspeva da bude veseo i sa velikom nadom dočekuje svaki novi dan.

BEOGRAD - Volonteri Udruženja "Beta" poslali su apel ljudima koji bi želeli da usvoje malog Kasu.

- On je dečkić koji je nedavno ostavljen na ulici sa bratom i sestricom. Devojčica je prva imala sreće da nađe divan dom. Očišćen je od spoljašnjih i unutrašnjih parazita i primio je prvu vakcinu. Traži vlasnika koji će se od srca brinuti o njemu, a zauzvrat ćemu darovati neizmernu ljubav. Pored svih kišovitih dana koje je proveo na ulici ipak uspeva da bude veseo i sa velikom nadom dočekuje svaki novi dan. Veruje da se mora pojaviti i neka dobra duša koja će videti koliko vredi, poručuju volonteri Udruženja Beta koji malenog Kasu udomljavaju uz ugovor o odgovornom vlasništvu.

Svi zainteresovani za ovog divnog mališana mogu pozvati brojeve telefona: 069/2432382 069/2462382.

Inače, Betini volonteri gotovo svakodnevno nailaze na izbačene štence i mačiće, povređene i zlostavljane životinje.

"Zbrinjavamo ih i udomljavamo koliko god je u našoj moći. Za pse i mačke bez vlasnika potrebna su hrana, lekovi, veterinarska pomoć...Od početka godine spasili smo oko sto napuštenih životinja od kojih je približno polovina udomljena.

Međutim, naš cilj nije samo borba sa posledicama, već sa uzrokom velikog broja napuštenih pasa i mačaka na ulicama, poručuju iz Udruženja koje se zalaže za sterilizaciju, vakcinaciju, edukaciju kao i kažnjavanje nesavesnih vlasnika životinja.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track