ŠATL LET: Vizer leti od Niša do Beograda za 3.080 dinara
Foto: Dragana Udovicic

ŠATL LET: Vizer leti od Niša do Beograda za 3.080 dinara

Beograd -
Karte mogu da se rezervišu na internet stranici Vizera, dok će autobous na liniji Niš-Beograd saobraćati dva puta dnevno, ujutru i uveče, navodi se u saopštenju

BEOGRAD - Avio kompanija Vizer uvela je aerodromski prevoz između Niša i beogradskog aerodroma "Nikola Tesla", a cena karte u jednom smeru staje 3.080 dinara, saopšteno je iz mađarske vazduhaoplovne kompanije.

Karte mogu da se rezervišu na internet stranici Vizera, dok će autobous na liniji Niš-Beograd saobraćati dva puta dnevno, ujutru i uveče, navodi se u saopštenju.

"Veoma sam zadovoljan što danas mogu da najavim naš novi Beograd-Niš šatl servis. Za dva ipo sata putovanja, i uslugom od vrata do vrata, putnicima iz Niša je omogućeno da lakše lete sa beogradskog aerodroma", izjavio je predstavnik kompanije, Daniel de Carvalho.

Vizer je nedavno svoju flotu u beogradskoj bazi dopunio novim avionom tipa Erbas A320, a novi dnevni šatl povezaće putnike iz Niša sa 13 međunarodnih destinacija do kojih ovaj avio prevoznik leti iz glavnog grada Srbije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track