Potpuna obustava saobraćaja na putu Batajnica–Dobanovci
Foto: Beoinfo

Potpuna obustava saobraćaja na putu Batajnica–Dobanovci

Beograd -
Vozila koja dolaze iz smera Šida i Beograda se na staroj preusmeravaju se na novu Dobanovačku petlju,a vozila koja dolaze iz pravca Novog Sada i Batajnice preusmeravaju se takođe na ovu petlju

BEOGRAD - JP „Putevi Srbije” saopštava da će do 30. juna doći do potpune obustave saobraćaja na regionalnom putu R-267 Batajnica–Dobanovci, na deonici od raskrsnice za Busije do raskrsnice za Ugrinovce.

Vozila koja dolaze iz smera Šida i Beograda se na staroj preusmeravaju na novu Dobanovačku petlju i dalje vode do petlje Novi Banovci, odakle se preusmeravaju ka centru Batajnice.

Vozila koja dolaze iz pravca Novog Sada, kao i vozila iz Batajnice se na petlji Novi Banovci preusmeravaju na novoizgrađenu petlju Dobanovci i dalje ka staroj Dobanovačkoj petlji prema Ugrinovcima ili Dobanovcima.

Iz „Puteva Srbije” mole sve učesnike u saobraćaju da obrate pažnju na postavljenu privremenu saobraćajnu signalizaciju, prilagode brzinu kretanja postojećim uslovima na putu i obrate pažnju na radnike koji izvode radove.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track