Saobraćaj pojačan, radovi usporavaju vozače

Nema zastoja

Saobraćaj pojačan, radovi usporavaju vozače

Beograd -
malo intenziivniji saobraćaj na Ibarskoj i Savskoj magistrali, a delimično i na Zrenjaninskom putu i Pančevačkom mostu i na Smederevskom putu u pravcu prema centru Beograda

BEOGRAD - Saobraćaj u Beogradu jutros je malo intenzivniji na prilazima gradu i na autoputu, a u pojedinim ulicama kretanje vozila je usporeno zbog radova, izjavio je dežurni dispečer udruženja "Žuti taksi" Vlada Ivetić.

On je rekao da radovi usporavaju saobraćaj u Ulici Omladinskih brigada i na potezu Kružni put - Ulica Save Maškovića na Voždovcu.

Pojačan je intenzitet saobraćaja na autoputu, gde ima vozila stranih registracija koja su u tranzitu, istakao je Ivetić.

On je rekao da je malo intenziivniji saobraćaj na Ibarskoj i Savskoj magistrali, a delimično i na Zrenjaninskom putu i Pančevačkom mostu i na Smederevskom putu u pravcu prema centru Beograda. Na beogradskim ulicama jutros saobraća 940 vozila javnog gradskog prevoza, od kojih 86 tramvaja, 62 trolejbusa i 792 autobusa, rečeno je u dispečerskoj službi Gradskog saobraćajnog preduzeća Beograd.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track