Mladić (25) uboden nožem u ruku
Foto: KURIR

Hitna pomoć

Mladić (25) uboden nožem u ruku

Beograd -
Noćas je bilo tuča blizu Pančeva, u Ulici Duboka bara, zatim na Adi, u Surčinu, na Bežaniji...

BEOGRAD - Tokom noći u Beogradu dogodila su se dva saobraćajna udesa, jedan muškarac je uboden nožem u ruku, a bilo je i tuča, izjavila je portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Muškarac star oko 25 godina je u Ulici Viteza Karađorđeve zvezde 16 oko 01.10 časova nožem uboden u ruku, a prevezen je u KBC Zvezdara, rekla je Macura.

Macura je navela da je tokom noći bilo tuča - blizu Pančeva, u Ulici Duboka bara, zatim na Adi, u Surčinu, na Bežaniji...

Muškarac star oko 30 godina je u udesu koji se dogodio oko 22.30 časova u Malom zbegu zadobio povredu glave, potres mozga i prevezen je u Urgentni centar, istakla je Macura.

Udes se dogodio i oko 21.10 časova u Oplenačkoj ulici na Petlovom brdu, ali dve osobe, koje su bile pod stresom, nisu ni vožene u zdravstvenu ustanovu, rekla je Macura.

Hitna pomoć je tokom noći u Beogradu obavila 94 intervencije od kojih 15 na javnim mestima, a pomoć lekara su najčešće tražile osobe sa hipertenzijom i astmom, precizirala je Macura.

Macura je savetovala uzimanje tečnosti i osvežavajućih napitaka, lagane hrane, nošenje adekvatne odeće i obuće, oprez u saobraćaju i da je potrebno čuvati se mogućeg nevremena.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track