HUMANA AKCIJA: Dođite na koncert da spasimo Anu!

Kragujevčani pomažu sugrađanki

HUMANA AKCIJA: Dođite na koncert da spasimo Anu!

Društvo -
Asistentkinji na Filološkom fakultetu nedostaje 40.000 evra za zračenje, pa studenti organizuju veliku humanitarnu žurku

BEOGRAD - Velika humanitarna žurka u Kragujevcu.Kako bi pomogli asistentkinji na Filološkom fakultetu u Kragujevcu Ani Živković (28), koja je operisala tumor na butnoj kosti i na karlici, da prikupi 40.000 evra za zračenje, studenti su organizovali veliki koncert, koji će se održati u sredu 16. oktobra u 22 sata u prostorijama „Šumadija sajma“ u Kragujevcu, a na kojem će nastupati Rada Manojlović, Jelena Tomašević i Mega bend. Pobedila tumoreIako je operacija u Njujorku bila preskupa, više od 80.000 evra, zahvaljujući dobrim ljudima koji su donirali novac, Ana je operisana i sad se oseća odlično. Njen otac Slavoljub Živković kaže za Kurir da je najveći problem rešen.- Ana je operisana 20. septembra u Njujorku, tumori su joj izvađeni i sad se oseća dobro. I dalje je tamo, a lekari čekaju da prođe mesec, mesec i po dana, da bi mogli da počnu sa zračenjem. Mi smo uspeli da platimo operaciju 80.000 evra zahvaljujući svima koji su nesebično pomagali, ali sad se stvaraju novi troškovi - priča otac Slavoljub.On dodaje da će zračenje koštati oko 40.000 evra, plus smeštaj u Njujorku, troškovi bolnice i tim stručnjaka koji je nadgleda.Pevačici je drago- Najvažnije je da je Ana pozitivna i stabilna psihički. Kad ustaje iz kreveta ili se kreće, trpi jake bolove, ali je veoma uporna i hrabra - priča Slavoljub i veruje da će se sve srećno završiti.Portparol Jelene Tomašević kaže da je pevačici drago što je nastup humanitarnog karaktera:- Kad god se Jeleni ukaže prilika da nekome pomogne, on to učini. Do sada nije lično upoznala Anu, ali to je ne sprečava da učestvuje u humanitarnom koncertu za nju. Tim pre što je u njenom rodnom gradu Kragujevcu.

Srećna sam kad pomažemRada Manojlović kaže da je presrećna što je deo humanitarne akcije za Anu.- Drage volje sam prihvatila učešće na koncertu. Posle svakog humanitarnog koncerta osećam se bolje, ispunjena sam - kaže Manojlovićeva.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja