U četvrtak svežije, do 20 stepeni

Lepo vreme

U četvrtak svežije, do 20 stepeni

Društvo -
Moguće meteoropatske reakcije su glavobolja, razdražljivost i bolovi u mišićima

BEOGRAD - U Srbiji će u četvrtak biti nešto svežije, s temperaturom između 15 i 20 stepeni, saopštio je Hidrometeorološki zavod Srbije. Ujutru i pre podne biće oblačno i suvo, a tokom dana se očekuje postepeno razvedravanje. Duvaće slab i umeren, severozapadni vetar.

Jutarnja temperatura biće od pet do 12, a najviša dnevna od 15 do 20 stepeni. I u Beogradu će sutra biti svežije, sa temperaturom između 12 i 17 stepeni. Tokom jutra će biti oblačno, a posle će doći do postepenog razvedravanja.

Duvaće slab i umeren, severozapadni vetar.

U Srbiji će u subotu biti pretežno sunčano i temperatura će uglavnom biti iznad proseka za ovo doba godine - od 20 do 22 stepena.

U nedelju se očekuje postepeno naoblačenje, a u ponedeljak slaba kiša i nešto svežije vreme. Od ponedeljka do kraja radne nedelje će ponovo preovladavati sunčano i toplo vreme. Na severu i zapadu se mestimično očekuje slaba kiša. U Beogradu će u narednih nedelju dana preovladavati slične vremenske prilike.

Biometeorološka situacija će relativno povoljno uticati na većinu hroničnih bolesnika. Izraženije tegobe mogu osetiti cerebro-vaskularni bolesnici i osobe s respiratornim problemima. Moguće meteoropatske reakcije su glavobolja, razdražljivost i bolovi u mišićima.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track