SEKSI POLICAJKA: Biba Puzović (27) u bikiniju obučava koleginice u Liberiji!

Portparolka Žandarmerije u Africi

SEKSI POLICAJKA: Biba Puzović (27) u bikiniju obučava koleginice u Liberiji!

Društvo -
Puzovićeva je prošla uži izbor i ušla u grupu od 28 policajaca koji konkurišu za poslove u Liberiji, Haitiju i na Kipru. Ona će u Liberiji za godinu dana zaraditi oko 30.000 evra

BEOGRAD - Lepotica u bikiniju!

Ova devojka, koja sa plaže šalje poljupce, nije ni starleta ni pevačica. Njeno ime je Stanica - Biba Puzović, ima 27 godina i ona je profesionalac u Žandarmeriji, elitnoj jedinici u Ministarstvu unutrašnjih poslova Srbije.

Ona je potporučnik po činu i portparol Žandarmerije po dužnosti.

Plaža sa koje Stanica Puzović maše i pozdravlja kolege nalazi se na obali Atlantskog okeana, a pripada zapadnoafričkoj državi Liberiji. Plaža je u Monroviji, glavnom gradu države u kojoj je Puzovićeva u mirovnoj misiji. Provešće aktivno šest meseci u Liberiji i šest meseci će koristiti za odmor.

Stanica je rođena u Prijepolju. U Žandarmeriji je kao portparol radila dve godine. U oktobru ove godine, konkurisala je za odlazak na mirovnu misiju u Haiti, na Kipar i u Liberiju.

Ali, ko ima uspeha, izaziva i zavist. Na konkurs za mirovne misije, samo iz beogradske policije, prijavilo se više od 400 policajaca, dok je na nivou cele Srbije oko 1.000 službenika MUP-a tražilo posao. Deo njih je izdržao da ćuti sve dok na Fejsbuku nije osvanula slika silikonske lepotice koja u Africi brani ugled Žandarmerije.

Puzovićeva je prošla uži izbor i ušla u grupu od 28 policajaca koji konkurišu za poslove u Liberiji, Haitiju i na Kipru. Svi koji su ušli u uži izbor, morali su da prođu desetodnevnu obuku, posle koje se biraju najbolji.

U misiji u Liberiji ona je angažovana kao instruktor na Policijskoj akademiji, mentor na kursu za osnovnu policijsku obuku, na kursu zaštitu žena i dece, kao i kurs za sprečavanje ilegalnih migracija.

Ministarstvo unutrašnjih poslova za vreme misije povećaće joj platu 20 odsto, kako je predviđeno, i biće joj isplaćene pune međunarodne dnevnice. Uz platu koju iz budžeta doniraju Ujedinjene nacije za članove mirovnih misija, Puzovićeva će u Liberiji za godinu dana zaraditi oko 30.000 evra.

Policajka Stanica Biba Puzović
Policajka Stanica Biba Puzović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track