DOBAR VETAR: Novi avion Er Srbije odleteo za Berlin
Foto: Reuters

Erbas A319 u akciji

DOBAR VETAR: Novi avion Er Srbije odleteo za Berlin

Društvo -
Konfiguracija novih aviona predviđena je za osam putnika u potpuno novoj putničkoj kabini biznis klase i za 120 putnika u ekonomskoj klasi

BEOGRAD - Avion "erbas A319" kompanije Er Srbija, deo modernizovane flote nacionalnog avioprevoznika, poleteo je danas za Berlin sa beogradskog aerodroma "Nikola Tesla".

"Erbas A319" zamenio je "boing 737" na liniji za Berlin i sastavni je deo najavljenih izmena u saobraćajnoj mreži i redu letenja koje će igrati ključnu ulogu u stvaranju novog nacionalnog prevoznika rešenog da zadovolji potrebe putnika i pruži sasvim nov i veoma visok nivo udobnosti i usluge, saopštila je Er Srbija.

"Berlin predstavlja veoma važnu destinaciju u našoj saobraćajnoj mreži. Berlin je ne samo glavni grad Nemačke i svetska metropola, već je i sedište jednog od naših 'kodšer' partnera, kompanije Er Berlin, a i sve interesantnija turistička destinacija za naše goste", rekao je generalni direktor Er Srbije Dane Kondić.

Avion tipa A319, sa kapacitetom od 128 mesta, sa novim znakom i bojama Er Srbije, koji je nedavno predstavio javnosti prvi potpredsednik Vlade Aleksandar Vučić, među prvima je od osam "erbas A319" i dva A320 aviona koje kompanija uzima u najam u cilju ubrzane modernizacije flote.

Konfiguracija novih aviona predviđena je za osam putnika u potpuno novoj putničkoj kabini biznis klase i za 120 putnika u ekonomskoj klasi. Prateći novi znak i boje aviokompanije, usluga u avionu obogaćena je novim izborom jelovnika, ponudom besplatnih pića i širim izborom zabavnog programa koji se nude gostima na letovima Er Srbjia.

Saobraćajna mreža Er Srbije obuhvata 30 evromediteranskih destinacija i nudi letove ka prekomorskim destinacijama u Aziji, Australiji i Americi posredstvom svojih 'kodšer' partnera i partnera sa akcijskim kapitalom, Etihad ervejza.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track