ARANĐELOVDAN KOD ČEDE: Slavili Beko, Kole i Haris!
Foto: Kurir, Fonet

Drugo veče

ARANĐELOVDAN KOD ČEDE: Slavili Beko, Kole i Haris!

Društvo -
Lider LDP-a u petak veče u svom luksuznom stanu kod Arene proslavio drugi dan krsne slave, a među gostima bili su još i Željko i Jovana Joksimović, Minja Milentić i ostatak džet seta

BEOGRAD - Lider LDP-a Čedomir Jovanović, obeležio je u petak veče drugi dan svoje krsne slave Aranđelovdana u svom stanu kod beogradske Kombank arene.

Budući da je prvi dan proslavio u krugu najbližih članova porodice, političar je drugo veče organizovao za prijatelje iz sveta biznisa i estrade.

Prema rečima sagovornika, večera je prošla u prijatnoj atmosferi, a Čeda i njegova supruga bili su odlični domaćini.

"Obezbeđenje je te večeri bilo pojačano ispred Jovanovićeve zgrade zbog dolaska uglednih zvanica, a interesantno je da su među prvi mstigli biznismen Milan Beko, kao i srpski kralj šećera Miodrag Kostić Kole, koji su celo veče proveli u prijatnom razgovoru. U gala večeri i ispijanju skupocenih vina uživali su i Željko i Jovana Joksimović, koji su stigli oko 22 sata. Ovaj par se već godinama druži sa Jovanovićima, a svake godine zajedno letuju na jenodm od najskupljih grčkih ostrva Mikonosu. Jovana, koje je u petom mesecu trudnoće, igrala se sa Čedinom decom i sve vreme govorila kako jedva čeka trenutak kada će postati majka, navodi izvor".

Nešto posle 22 sata na slavlje kod Čede pristigla je i pevačka legenda Haris Džinović sa suprugom Melinom, kao i urednica i voditeljka Jutarnjeg programa na televiziji Pink Minja Miletić. Haris je bio poprilično raspoložen pa je na nagovor gostiju u jednom trenutku otpevao "Muštuluk".

Pored ostalih gostiju, na Čedinoj slavi su se našli i autor emisije "Stav Srbije" na TV Prva Dragan Bujošević, kao i brojni članovi LDP-a.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track