DANAS U KURIRU: Sve o kulinarstvu na 16 strana!

Poklon magazin KUVAR – 1. BROJ

DANAS U KURIRU: Sve o kulinarstvu na 16 strana!

Društvo -
Potražite svoj primerak Kurira na kiosku, obavezno pročitajte poklon magazin KUVAR i prepustite se čarima tradicionalne slavske kuhinje

Za ovaj KUVAR smo specijalno odabrali ukusne kulinarske sastojke i adekvatno začinili temu prvog broja, a tema je SRPSKA SLAVA. Naše drage domaćice su pripremale tradicionalna jela, po proverenim receptima svojih baka, mama i svekrva. Posebno izdvajamo masnu i posnu trpezu, a za slatko preporuka su sitni kolači. Podsećamo KAKO SRBI SLAVE i koja su osnovna obeležja.

Uradili smo intervju sa šefom kuhinje restorana „Redakcija“ Pavlom Sretkovićem, koji nam je otkrio 10 kulinarskih tajni kako da brže, lakše i lepše ugostimo goste.

U ovom i svakom narednom broju imaćete mogućnost da zavirite u „potrošačku korpu“ i informišete se šta, gde, kad, koliko, zašto kupiti i kako uštedeti. „Puna kašika zdravlja“ je redovna rubrika, u kojoj se bavimo savetima nutricioniste, koje namirnice su bogate vitaminima i mineralima, šta, kada i koliko da pijemo. Sve to i još ponešto na jednom mestu – u magazinu KUVAR!

Zato potražite svoj primerak KURIRA na kiosku, obavezno pročitajte poklon magazin KUVAR i prepustite se čarima tradicionalne slavske kuhinje. Prijatno!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track