BOLNA ISPOVEST ŽENE KOJA JE SAZNALA DA JOJ JE MUŽ GEJ: Našla sam mu poruke u telefonu, dopisuje se sa muškarcima na aplikaciji!
Foto: Profimedia

razočarana

BOLNA ISPOVEST ŽENE KOJA JE SAZNALA DA JOJ JE MUŽ GEJ: Našla sam mu poruke u telefonu, dopisuje se sa muškarcima na aplikaciji!

Društvo -

Objava jedne žene koja je slučajno saznala da joj je muž potencijalni gej, rastužila je mnoge!

Naime, ona je slučajno saznala da njen muž ima profil na jednoj gej aplikaciji, kao i da se dopisuje sa drugim muškarcima.

- Našla sam kod supruga u telefonu, jer je zaboravio izaći sa interenta, profil da ima na stranici, tačnije na sajtu za muškarce gde su gejevi i ostalo gde sam između ostalog, pročitala prepisku sa jednim momkom gde mu je rekao da traži pre svega citiram "dobar o***, a kasnije i ostalo". Imamo malu bebu, planiramo kupiti i stan zadužiti se u kredit. Samo razmišljam o tome jel me već prevario sa nekim, udaraju me hormoni sva sam živčana. Kako da mu kažem gledala sam po telefonu - napisala je ova žena u grupi "Jake žene".

žena, muž, poruke
foto: Printscreen Facebook

Dodala je i da se boji bolesti, te da joj je mnogo teško. Ona i njen suprug imaju malu bebu.

Ona je tražila i savete od drugih žena, a onda je nakon nekog vremela javila da je otvorila lažan profil na toj aplikaciji te da se dopisivala sa mužem.

- Celu noć nisam oka sklopila, napravila sam profil pitala ga odakle je i šta traži i to. Odgovorio mi je odakle je tačan grad i godine, rekao da traži dobar o*** za poičetak, a kasnije i ostalo. Pitala sam ga jel slobodan i jel imao do sada iskustvo, čekam odgovor... - napisala je ova žena.

Dodala je i da je postala hladna prema suprugu.

- Primetio je to i stalno ponavlja kako voli porodicu. Mene sve boli i duša i srce. Nastaviću dopisivanje do sastanka, na kome ću insistirtati da mogu tražiti razvod - navela je ona.

Dobila podršku od mnogih žena, a većina njih je savetovala da se razvede.

Bonus video:

05:25

DA LI STE ZNALI DA JE ZA DUGOROČAN BRAK KLJUČNA SAMO JEDNA STVAR? Poznati par otkriva za Kurir: Ovo je univerzalno PRIMENJIVO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track