ISPOSVEST ŽENE KOJU JE SUPRUG OSTAVIO SA DVOJE MALE DECE: Hteo je da nas izbaci na ulicu, a onda je svekrva uradila neočekivano!
Ilustracija/Shutterstock, Foto: Shutterstock, Ilustracija

svaka joj čast

ISPOSVEST ŽENE KOJU JE SUPRUG OSTAVIO SA DVOJE MALE DECE: Hteo je da nas izbaci na ulicu, a onda je svekrva uradila neočekivano!

Društvo -

Ispovest jedne žene koju ju suprug sa dvoje male dece ostavio rasplakala je mnoge, a potez njene svekrve vredan je divljenja!

Naime, ovu ženu suprug je ostavio, a hteo je i da je izbaci iz stana sa dvoje male dece, ali je na svu sreću svekrva uradila nešto neočekivano.

- Kada me suprug ostavio samu sa 2 male dece njegova majka je došla kod mene, plakala i tražila da joj oprostim. Rekla sam joj da nije ona kriva, a ona je uporno govorila da je sigurno ona kriva i da ne zna gde je pogrešila - napisala je ova žena na sajtu "Ispovesti".

svekrva, snajka, unuci, stan
foto: Printscreen Ispovesti.com

Dodala je da njen suprug otišao sa ljubavnicom i da joj je rekao da ima mesec dana da izađe iz stana dok se on vrati.

- To je inače stan njegove majke koji je trebao pripasti njemu. Prepisala je stan na mene i moju decu, a njemu rekla da se tamo više ne može vratiti - napisala je ova žena.

Mnogi su pohvalili potez svekrve.

- Moja je baba to isto uradila. Stara Crnogorka. Ostavio nas je otac, nas tri i sve je rasprodao ostala samo ta kuća koja je trebala biti njegova... Baba nije dala da majka ode, već je ona ostala sa nas tri u kući, kuću ostavila njoj - navodi se u jednom od komentara.

Bonus video:

01:37

Baka Gordana nkon smrti sina sama gaji četvoro dece

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track