Šesti Shopping day sa Stilom u Immooutlet centru
Foto: Kurir

Popusti na popuste

Šesti Shopping day sa Stilom u Immooutlet centru

Društvo -
Posetioci koji kupe modni detalj u stilu 80-ih, slikaju ga i ostave svoje podatke na štandu Stila imaju šansu da osvoje vredne poklone kao i priliku da se druže i sa brojnim poznatim ličnostima

U petak, 6. decembra u Immooutletcentru održava se šesti po redu Shopping day sa Stilom. Tokom celog dana posetioci Immo centra ostvariće dodatne popuste na već postojeće popuste, a pored toga biće u prilici da uživaju i u dodatnim sadržajima.

Pozivamo vas da ovog meseca uživate u šopingu i popustima, ali i da učestvujete u brojnim aktivacijama i postanete potencijalni dobitnik lepih poklona. Spremili smo vam akciju inspirisanu osamdesetim godinama prošlog veka.

Posetioci koji kupe modni detalj u stilu 80-ih, slikaju ga i ostave svoje podatke na štandu Stila imaju šansu da osvoje vredne poklone, a urednica StilBooka odabraće najbolji.

Takođe, imaćete prilike da se družite i sa brojnim poznatim ličnostima koje će doći da podrže humanitarnu akciju prikupljanja pomoći za decu iz Centra za dnevni boravak i smeštaj dece.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track