Najnovije vesti

VEROVALI ILI NE: Vrapci slobodno kljuckaju hleb na rafovima Tempa

Nesvakidašnja pojava

VEROVALI ILI NE: Vrapci slobodno kljuckaju hleb na rafovima Tempa

Društvo
Na najnovijem hitu na Jutjubu vidi se kako jato vrabaca doleće do polica s hlebom i počinje da gricka vekne

BEOGRAD - Ko kaže da u Beogradu nema vrabaca?!
Na sajtu Jutjub pre nekoliko dana pojavio se snimak na kojem se vidi kako u jednom od „Tempovih“ objekata vrapci jedu hleb namenjen kupcima! Video su snimila dvojica mladića, koji, sudeći prema njihovim komentarima, nisu mogli da veruju svojim očima u ono što vide.

Zaprepašćeni kupci

- Brate, evo nas u „Tempu“. Jao, brate, gledaj, lete vrapci. Joj, matori, gledaj ovo... Brate, je l‘ ovo moguće... Čekaj, ima ih još, je l‘ ovo moguće? - pričao je u neverici autor snimka kad je ugledao nekoliko vrabaca u prodavnici kako sleću po veknama belog hleba na polici i kljuckaju ga, kidajući koricu. Zanimljivo, na snimku se za tih desetak sekundi u kadru ne vidi nijedan prodavac.

Snimak je za dva dana pregledalo oko 2.000 posetilaca sajta, a juče je postavljen i na Fejsbuk stranici Zaštitnika potrošača. Ubrzo nakon postavljanja usledili su i komentari potrošača. Kako izgleda, kupcima više ništa nije čudno, očigledno su navikli da na namirnicama koje kupuju vide miševe, pacove, bube, pa i vrapce. Doduše, malo je onih koji su videli da ti isti vrapci kljuckaju hleb, ali eto prilike i za to.

Treba hitno reagovati

Međutim, s njima se ne slaže zaštitnik potrošača Petar Bogosavljević, koji ističe da bi nadležne službe trebalo odmah da reaguju i kazne odgovorne za ovakav propust jer su vrapci prenosioci zaraza.

- Ne mogu da verujem. Dosad nam niko nije prijavio da vrapci jedu hleb na policama u prodavnicama. To je nedopustivo. Hitno bi trebalo nadležni organi da reaguju, da se ustanovi o kom marketu je reč i da se odgovorni kazne - izričit je Bogosavljević.

(J. R.)

„Delez“
ZID ĆUTANJA

U nameri da proverimo da li je zaista reč o objektu „Tempa“, odgovor smo potražili u „Delezovoj“ službi za odnose s javnošću. Na naše pitanje da li na snimku prepoznaju svoju radnju, međutim, do zaključenja ovog broja nismo dobili odgovor.

 

http://www.youtube.com/watch?v=8HVnNPCU05U

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...