Najnovije vesti

Ministar odbrane i načelnik Generalštaba VS čestitali Novu godinu!
Foto: Dragan Kadić

Poželeli vojnicima i oficirima zdravlje,sreću i uspeh

Ministar odbrane i načelnik Generalštaba VS čestitali Novu godinu!

Društvo
15:58h
Želim vam uspehe u radu, da svojim zalaganjem postižete najviše standarde u daljem osposobljavanju, opremanju i jačanju Vojske Srbije i da, naveo je ministar Rodić u čestitki

BEOGRAD - Ministar odbrane Nebojša Rodić i načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Ljubiša Diković čestitaoli su novgodišnje praznike svim pripadnicima tog ministarstva i Vojske Srbije.

"Želim vam uspehe u radu, da svojim zalaganjem postižete najviše standarde u daljem osposobljavanju, opremanju i jačanju Vojske Srbije i da u skladu sa dobrom srpskom tradicijom usmeravate njene potencijale ka pravim vrednostima našeg naroda i države", naveo je ministar Rodić u čestitki.

"Uveren da ćemo i u narednoj godini zajednički uspeti da realizujemo sve planirane zadatke i ispunimo obaveze koje nam predstoje, vašim porodicama i vama želim puno zdravlja, sreće i uspeha u 2014.", istakao je Rodić .

Načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Ljubiša Diković danas je svim pripadnicima Vojske Srbije čestitao novogodišnje praznike.

"Tokom godine koja je na izmaku, vašom stručnošću, zalaganjem i odgovornim radom, obezbedili ste uspešno izvršavanje svih zadataka, ostvarili zapažene rezultate i doprineli podizanju ugleda vojne profesije", naveo je on u čestitki.

Diković je istakao da će u narednoj godini Vojska Srbije nastaviti da profesionalno izvršava misije i zadatke i jača svoje operativne sposobnosti, ostajući privržena slavnim vojničkim tradicijama našeg naroda.

"Neka nova 2014. godina bude upamćena po modernizaciji i dostizanju najviših svetskih standarda, radi jačanja bezbednosti Srbije i svih njenih građana", dodao je on u čestitki objavljenoj na sajtu Vojske Srbije.Diković je izrazio uverenje da će vojska i u narednom periodu ići putem napretka i sa istim elanom i odgovornošću realizovati planirane zadatke i ispuniti obaveze koje predstoje.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...