OGORČENI RODITELJI: Tužićemo vrtić jer iznose laži o tuči!
Foto: Kurir štampano

Slučaj male Jasmine F.

OGORČENI RODITELJI: Tužićemo vrtić jer iznose laži o tuči!

Društvo -
Direktor valjevskih vrtića Zlatomir Marković tvrdi da se incident nije dogodio u vrtiću „Naša radost“ i da dete nije pretučeno

VALJEVO - Traže istinu!Roditelji devojčice koja je pretučena u valjevskom vrtiću „Naša radost“ kažu da će dokazati, ako treba i na sudu, da su njihovo dete brutalno pretukla trojica dečaka. U upravi valjevskih vrtića tvrde da nije bilo incidenta i da su vaspitačice bile s decom.

Pretučena devojčica Jasmina F., koja je pet dana provela u valjevskoj bolnici, još nije krenula u vrtić.Direktor valjevskih vrtića Zlatomir Marković tvrdi da se incident nije dogodio u vrtiću „Naša radost“ i da dete nije pretučeno.- Razgovarao sam s vaspitačicama i one tvrde da su sve vreme bile u grupi, da deca nisu bila bez nadzora i da nijedno dete nije pretučeno. Tražio sam i izveštaj valjevske policije o tom događaju, međutim, nisam dobio zvanični dokument - kaže Marković.Majka pretučene devojčice Biljana Gagić Filić kaže da tek sad, nakon tvrdnji uprave vrtića da se ništa nije dogodilo, neće odustati od traganja za istinom i da će istinu potražiti na sudu.(T. K.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track