Dečak (17) napadnut u Novom Sadu sin Dugog Lainovića

Ne poznaje napadače

Dečak (17) napadnut u Novom Sadu sin Dugog Lainovića

Društvo -
Lainićev sin praktično nije ni upamtio oca ubijenog u martu 2000. u Beogradu, jer je tada imao manje od tri godine

NOVI SAD - Lj. L. (17) učenik trećeg razreda Ekonomske škole "Svetozar Miletić" u Novom Sadu koga su, u utorak, napala trojica učenika, sin je Branislava Lainovića Dugog, nekadašnjeg komandanda Srpske garde.

Lainićev sin praktično nije ni upamtio oca ubijenog u martu 2000. u Beogradu, jer je tada imao manje od tri godine.

Podsetimo, Dugi, koji je slovio za kontroverznog novosadskog biznismena, a bio je i komandant Srpske garde, ubijen je pre 14 godina ispred hotela „Srbija“ u Ustaničkoj ulici u Beogradu. Za to ubistvo

Lj.L. i njegovog mlađeg brata, kao samohrana majka odgaja Marijana Lainović koja navodi da je njen sin zadobio lakše povrede.

Lj.L. je do polugodišta pohađao Ekonomsku školu u Alibunaru, gde je i živeo kod porodičnih prijatelja, a od pre nedelju dana prebačen je u školu u Novom Sadu.

Kako se nezvanično saznaje, on nikoga nije osumnjičio za napad. Policija nije ništa zvanično saopštila o ovom incidentu, ali se i dalje intenzivno traga za napadačima.

"Dečko je sedeo u prvoj klupi i nešto pisao kada su trojica napadača upala u učionicu u prizemlju i napala ga. Napad je kratko trajao, ostali učenici i profesorka su se uplašili i pobegli na kraj učionice. LJ.L. je pokušao da se odbrani kada su ga oborili na pod, ali su ga napadači nekoliko puta udarili i zatim trkom pobegli", kaže jedan od profesora škole.

U Ekonomskoj školi nisu želeli da zvanično komentarišu napad na njihovog učenika, a učenici su takođe govorili da ništa ne znaju, jer je on tek ood pre nekoliko dana postao učenik te škole.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track