KREĆE NA PROLEĆE: Amir Zukić direktor televizije N1, regionalnog partnera CNN
Foto: Amir Zukic, Twiter

Intenzivno se priprema početak rada

KREĆE NA PROLEĆE: Amir Zukić direktor televizije N1, regionalnog partnera CNN

Društvo -
S tehničkim partnerima, N1 kreira najsavremeniji sistem za prikupljanje, obradu i emitovanje vesti iz tri glavna produkcijska centra u Beogradu, Sarajevu i Zagreb

SARAJEVO - Nova regionalna informativna televizija N1, nastala u saradnji s globalnom TV mrežom CNN čiji je ekskluzivni partner za regiju, nastavlja intenzivne pripreme za početak emitovanja planiran za proleće ove godine.

"Pripreme su intenzivne i odvijaju se prema utvrđenom planu. Ulažemo napor, znanje i kreativnost kako bi obezbedili da N1 televizija donese veliko osveženje na regionalnu medijsku scenu. Budućim gledaocima naše televizije pružićemo moderne sadržaje, brze, tačne i pouzdane vesti, uz poštovanje najviših profesionalnih standarda i uz korištenje najsavremenije tehnologije. Pozivamo sve medijske profesionalce koji smatraju da mogu da doprinesu uspehu ovog projekta, da posete početnu stranicu www.n1info.com, gde se trenutno nalazi logo kanala, kao i e-mejl preko kog mogu da nas kontaktiraju”, kazao je direktor programa N1 za Bosnu i Hercegovinu Amir Zukić.Za potrebe kanala N1, grafički dizajn i vizuelni identitet stvara jedna od vodećih kreativnih agencija iz SAD-a, Renderon.S tehničkim partnerima, N1 kreira najsavremeniji sistem za prikupljanje, obradu i emitovanje vesti iz tri glavna produkcijska centra u Beogradu, Sarajevu i Zagrebu.Glavni investitor N1 projekta je United Group, vodeća "pay TV” platforma u jugoistočnoj Evropi, koja obuhvata i Telemach BiH i Telemach Sloveniju, najveće kablovske operatore u Bosni i Hercegovini i Sloveniji, SBB, najvećeg kablovskog operatora u Srbiji, kao i Total TV, najveću satelitsku platformu u jugoistočnoj Evropi.U oktobru 2013. godine, svetski vodeći investicioni fond KKR sa sedištem u Njujorku preuzeo je United Grupu, što je prva direktna investiciju KKR-a u jugoistočnoj Evropi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track