ZBOGOM KAPE I ŠALOVI: Sutra sunčano, do 20 stepeni!
Foto: Marina Lopicic

Februarsko proleće

ZBOGOM KAPE I ŠALOVI: Sutra sunčano, do 20 stepeni!

Društvo -
Dan stvoren za šetnju i uživanje. Oprez se savetuje reumatičarima i srčanim bolesnicima. Kod meteoropata mogući su glavobolja, nesanica i nemir

BEOGRAD - U Srbiji će u utorak posle oblačnog jutra biti sunčano i toplo s najvišom dnevnom temperaturom od 20 stepeni, saopštio je Hidrometeorološki zavod Srbije.

Duvaće slab i umeren, na jugu Banata povremeno i jak jugoistočni vetar. Jutarnja temperatura biće od jedan do deset, a najviša dnevna od 15 do 20 stepeni.

U Beogradu će sutra jutro takođe biti oblačno, a tokom dana se očekuje sunčano i toplo vreme, sa temperaturom od deset do 19 stepeni. Duvaće slab i umeren, jugoistočni vetar. U Srbiji će u sredu biti pretežno oblačno, svežije, ponegde s kratkotrajnom kišom, a u višim planinama sa snegom.

U četvrtak ujutru se očekuje prestanak padavina, a tokom dana razvedravanje. Do kraja ove i početkom sledeće nedelje biće uglavnom sunčano, sa temperaturom iznad proseka za ovo doba godine. Samo se u nedelju i utorak očekuju prolazna naoblačenja, mestimično praćena kišom.U Beogradu se u narednih nedelju dana očekuju slične vremenske prilike.

Biometeorološka prognoza za utorak, 11. februar 2014. godine Prognozirana biometeorološka situacija nepovoljno će uticati na većinu hronično obolelih. Oprez se savetuje reumatičarima i srčanim bolesnicima. Kod meteoropata mogući su glavobolja, nesanica i nemir.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track